Borostyán ásvány hatása

0
A kosár üres

Borostyán

Borostyán ásvány hatása

Borostyán feltételezett hatása: gyulladáscsökkentő, fertőzések ellen, anyagcsere, gyomor, vese, máj, negatív energiák, öngyógyító mechanizmus, stresszoldó, csecsemőmirigy, auravédő, ekcéma, sömör, agyi funkciók

 

A Borostyán valójában fokozatosan elásványosodott gyanta. Az emberiség első drágaköve, jótékony hatása kb. 7000 éve ismert. A borostyánkő melegséget és bizalmat sugároz. A legjobb társunkká válhat, hisz segít érvényesülni az életben. Csillapítja a szervezetben keletkező gyulladásokat, megküzd bármilyen fertőzéssel, légúti megbetegedéssel. Javítja az anyagcserét, serkenti a gyomor, vese, lép, máj működését. Elnyeli a negatív energiákat a szervezetből, és átalakítja őket pozitívvá, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyítását. Hatékonyan védi az egész szervezetet a negatív energiáktól és tisztítja az auránkat. Csillapítja a stresszt, a lázat és serkenti a csecsemőmirigy működését. Régen kiválóan tudták alkalmazni a bőrbetegségekre, mint pl. ekcémára, szemölcsre, sömörre és pattanásra egyaránt. Jótékony hatása kiterjed az agyműködésre is. Javítja a memóriát, serkenti az agyi funkciókat. A borostyán a kisbabák nélkülözhetetlen a köve, amikor jön a foguk, de szerencsére már rengeteg biztonságos babanyakláncot, illetve nagyobb gyerekeknek karkötőt is tudunk vásárolni.

 

Alkalmazása:

Hosszabb távon ékszerként, karkötőként, medálként vagy nyakláncként viseljük. Babáknak kifejezetten borostyán babanyakláncot vásároljunk, vagy nagyobb gyereknek karkötőt, viszont ez esetben csak szülői felügyelet mellett hordja a csöppségünk, a biztonság kedvéért. 

 

Felhasznált szakirodalom:

Sharamon Shalila-Baginski Bodo J.: Rejtett energiák - A Csakra-tan fényében

Dr. Csomai Zita: Gyógyító kristályok

Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve

Judy Hall : Kristálybiblia

Sonja Heider:  Gyógyító kövek könyve

Sue Lilly: : Mágikus és gyógyító kövek

Judy Hall: Varázslatos kristályok – 300 gyógyító kristály

 

FIGYELEM!
Az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát. (A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)

Kapcsolódó termékek

Sötét borostyán baba nyaklánc

Gyönyörű sötét színű borostyán baba nyaklánc.

5 990.- Ft

Borostyán baba nyaklánc

Vegyes színű baba borostyán nyaklánc.

5 890.- Ft

Gyulladáscsökkentő, alletgiás tüneteket csökkentő, tüdőgyógyító ásvány karkötő

5mm-es borostyán, botswana achát, akvamarin tüdőgyógyító, allergiás tüneteket csökkentő, gyulladáscsökkentő női ásvány karkötő.

5 990.- Ft

Lelki egyensúlyt biztosító, gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló női ásvány karkötő valódi borostyánnal

4mm-es borostyán, természetes édesvizi tenyésztett gyöngy, mookait jáspis, ametiszt, roppantott hegyikristály ásvány ékszer.

5 790.- Ft

Gyulladáscsökkentő, védelmet biztosító, kitartást adó ásvány karkötő 4mm-es valódi borostyánnal

4mm-es borostyán, 8mm-es fekete turmalin (sörl), gránát gyulladáscsökkentő ásvány karkötő.

5 990.- Ft

 

Nem találtad amit keresel? Egyedi elképzelésed van?

Írd meg nekem, garantáltan megtaláljuk a számodra legkedvesebb, egyedi ékszered!