Magnetit

Magnetit ásvány hatása

Magnetit

Magnetit feltételezett hatása: sejtképződés, ízület, gerinc problémák, agyserkentő, hormonháztartás, energia, földelés, gyulladáscsökkentő, célok

 

A Magnetit ásvány mágnessége révén serkenti a sejtképződést és erőt ad a daganatos megbetegedések esetén is. Hatása kifejezetten jótékony az ínszalagokra, gerincproblémákra, ízületi problémákra, csonttörésekre és a reumára. Szabályozza a hormonháztartást és serkenti az agyalapi mirigy működését. Erős földelő kő, ha kell, energiával tölti fel a rosszul működő szerveket, viszont, a túltöltődött szerveket megnyugtatja. Gyulladáscsökkentő hatása van, oldja a szervezetben keletkező görcsöket. Segít, hogy új célokat tűzzünk ki és azokat szem előtt tartva el is érjük őket. Ajánlott gyógyítóknak a használata, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben.

 

Alkalmazása:

 

Viselhetjük ékszerként, vagy gyógyítás céljából tegyük a tarkóra, vagy a gerinc aljára.

Mágnesessége miatt tilos pacemakert használó emberek számára viselni! 

 

Felhasznált szakirodalom:

Sharamon Shalila-Baginski Bodo J.: Rejtett energiák - A Csakra-tan fényében

Dr. Csomai Zita: Gyógyító kristályok

Michael Gienger: A kristálygyógyászat tankönyve

Judy Hall : Kristálybiblia

Sonja Heider:  Gyógyító kövek könyve

Sue Lilly: : Mágikus és gyógyító kövek

Judy Hall: Varázslatos kristályok – 300 gyógyító kristály

 

FIGYELEM!
Az ásványok és az ásványokból készült ékszerek, malák nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt leírtak a kristályokkal kapcsolatos tradícionális szakirodalom alapján készültek. Ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát. (A Btk. 187. §-a szerint erre fel kell hívnunk figyelmét.)